VERKOCHT

Ref : 54b3a2c474af2

Adres :

Argostraat 20
5631 JZ

Datum beschikbaar : 12 januari 2015

Financiele informatie :

Prijs € 184 .500

Details :

Bewoonbaar oppervlak 138 m²
Opp. terrein 157 m²
Aantal vertrekken 6
Aantal slaapkamers 4
Etages 3
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1

ALGEMEEN:

Een ruime tussenwoning voorzien van c.v., berging en een pal op het zuiden gesitueerde achtertuin met berging en achterom.

Deze woning zoekt vanwege de eenvoudige afwerking twee “rechter handen” om “bij de tijd” te worden gebracht.

De woning is gelegen in de “Oude Gracht”, een der meest groene wijken van de stad, in een rustige straat, schuin tegenover een gemeentelijk plantsoen, in de nabijheid van natuurgebieden, alle gewenste voorzieningen, TU/e, Fontys en de noordelijke uitvalswegen.

INDELING EN AFWERKING:

BEGANE GROND:

overdekte ENTREE; HAL voorzien van ingebouwde kast, GANG met kelderkast met energiemeters; betegeld TOILET voorzien van  fonteintje; ruime WOONKAMER 7.71 x 3.90 voorzien van schouw met mogelijkheid voor open haard, voorts deurdeur naar het betegelde terras op het zuiden; betegelde KEUKEN 3.80 x 2.30 voorzien van een eenvoudige inrichting met r.v.s. aanrechtblad, r.v.s. wasemkap, recent vernieuwde CV combi ketel en ingebouwde kasten met doorgeefkast naar de woonkamer.

EERSTE ETAGE:

OVERLOOP; SLAAPKAMER I 4.79 x 3.90 voorzien van ingebouwde kast; SLAAPKAMER II 3.90 x 2.86 voorzien van dubbele ingebouwde kast en vaste wastafel; SLAAPKAMER III 3.80 x 2.30 voorzien van ingebouwde kast; betegelde BADKAMER 2.30 x 2.00 voorzien van douche, vaste wastafel en toilet.

TWEEDE ETAGE:

via vaste trap bereikbaar; ruime OVERLOOP voorzien van bergruimte onder het schuine dakvlak; SLAAPKAMER IV 5.25 x 3.90 voorzien van dakkapel en bergruimte onder het schuine dakvlak; HOBBYKAMER 2.30 x 2.00 met dakvenster.

TUIN:

aangelegde VOORTUIN; aangelegde en op pal op het zuiden gesitueerde ACHTERTUIN, voorzien van TERRAS in sierbestrating; BERGING circa 4.00 x 2.95 voorzien van elektra aansluiting en voorts een achterom.

BIJZONDERHEDEN:

- koper dient rekening te houden met moderniseringskosten voor o.a. buitenkozijnen, c.v., keuken, badkamer en dergelijke;

- glasvezelaansluiting t.b.v. internet, televisie en telefoon;

- vrij uitzicht aan voorzijde, schuin tegenover een gemeentelijk plantsoen gelegen;

- rustige ligging in een verkeersarme straat in de woonwijk  de “Oude Gracht”, met alle gewenste voorzieningen onder handbereik; zowel het centrum van de stad, het Winkelcentrum Woensel als TU/e en Fontys zijn op fietsafstand bereikbaar;

- fraaie wandelgebieden als “Eckartdal” en het “Eckartse Bos” op enkele minuten loopafstand;

- koper dient rekening te houden met een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom;

- deze brochure is door ons met de meeste zorg samengesteld aan de hand van aan ons kantoor ter beschikking gestelde gegevens en tekeningen, doch ten aanzien van de inhoud en de juistheid ervan kunnen door ons geen garanties worden verstrekt.

Geolocalisatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst