Hendrik de Keyzerlaan 34 VERKOCHT

Ref : 536b3bb343fd3

Adres :

Hendrik de Keyzerlaan 34
5622 ER

Datum beschikbaar : 08 mei 2014

Financiele informatie :

Prijs € 329 .500

Details :

Bewoonbaar oppervlak 153 m²
Opp. terrein 166 m²
Aantal vertrekken 5
Aantal slaapkamers 4
Verdieping 2
Etages 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1

Een recent gebouwd en aan een sfeervolle en karakteristieke brede laan gelegen ruim opgezet en tot in de puntjes afgewerkt herenhuis voorzien van een optimaal isolatiepakket en alle eigentijdse wooncomfort, c.v., garage en ruime tuin op het zuid-westen. 

Deze woning is gelegen in de nieuwbouwwijk “De Barrier” en heeft alle gewenste voorzieningen en de noordelijke uitvalswegen onder handbereik. 

Indeling en afwerking: 

Begane grond:

  entreehal voorzien van fraaie tegelvloer, spachtelputz wandafwerking, garderobe ruimte, meterkast en kelderkast onder de trapopgang; fraai betegeld en ingericht toilet voorzien van wandcloset en fonteintje; woonkamer met een totale  oppervlakte van ruim 45 m2, voorzien van een fraaie lichte tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wandafwerking, erker aan de voorzijde en dubbel openslaande deuren naar het op het zuid-westen gesitueerde terras en aangrenzende achtertuin;

in open verbinding met een uitermate smaakvol ingerichte en betegelde keuken 3.56 x 2.10 voorzien van een Siematic inrichting met fraai en in graniet uitgevoerd kookeiland met r.v.s. spoelbak, r.v.s. 5-pits gaskookplaat, vrijhangende r.v.s. afzuigkap met inbouwspots, voorts r.v.s. ingebouwde combi oven/magnetron, koelkast, vaatwasser en een groot aantal praktische kasten en lades; vanuit de keuken is eveneens de achtertuin bereikbaar.

Eerste etage:

 ruime overloop, voorzien van laminaatvloer spachtelputz wandafwerking; slaapkamer I 4.64 x 3.00 (deels 3.56) voorzien van laminaatvloer, vlakke wandafwerking en elektrische zonnescreens; slaapkamer II 4.07 x 3.00 (deels 3.56) voorzien van laminaatvloer en vlakke wandafwerking; slaapkamer III 2.90 x 2.77 voorzien van laminaatvloer en vlakke wandafwerking; ruime en fraai betegelde badkamer 3.53 x 2.90 voorzien van tegelvloer, ruime inloopdouche met eenknops mengkraan, vaste wastafel, wancloset, mechanische ventilatie, elektrische zonnescreens en aansluiting voor een ligbad.

Tweede etage:

via vaste trap bereikbaar; overloop voorzien van laminaatvloer, vlakke wandafwerking, dakvenster, c.v. combi ketel en aansluiting wasmachine en droger, alsmede zolderberging aan de voorzijde; slaapkamer IV 6.15 x 4.12 voorzien van laminaatvloer, vlakke wandafwerking en twee grote Velux dakvensters; eventueel is het mogelijk om d.m.v. het plaatsen van een scheidingswand twee aparte slaapkamers te realiseren van 4.12 x 3.30 en 4.12 x 2.85.

Garage:

vrijstaande garage 7.00 x 3.00 voorzien van een roldeur, elektra aansluitingen en bergzolder.

Tuin:

keurig aangelegde voortuin voorzien van sierbestrating; aangelegde en grotendeels van sierbestrating voorzien achtertuin welke op het zuid-westen is gesitueerd en is voorzien van een fraaie omheining met poort naar het afgesloten binnenterrein dat alleen voor de aangrenzende bewoners toegankelijk is d.m.v. een elektrisch bediend hek dat zich opent met een speciaal hiervoor bestemde toegangspas.

Bijzonderheden:

  • sfeervolle woning in architectuur van de jaren dertig met mooie detailleringen in een fraaie laan met volwassen bomen;

  • begane grond voorzien van vloerverwarming;

  • optimaal geïsoleerde woning (vloer-, spouwmuur- & dakisolatie en volledig dubbel glas)

  • alle slaapkamers voorzien van kabel- en data-aansluitingen;

  • aan de achterzijde rolluiken op de begane grond en zonnescreens bij slaapkamers;

  • bijdrage vereniging van eigenaars bedraagt € 19,45 per maand;

  • rustige en kindvriendelijke ligging in een verkeersarme straat in de “De Barrier”;

  • deze brochure is door ons met de meeste zorg samengesteld aan de hand van aan ons kantoor ter beschikking gestelde gegevens en tekeningen, doch ten aanzien van de inhoud en de juistheid ervan kunnen door ons geen garanties worden ver­strekt;

  • deze brochure vormt niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Geolocalisatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst