De Koppele 69 VERKOCHT

Ref : 52c532a59d4cc

Adres :

De Koppele 69
5632LE

Datum beschikbaar : 02 januari 2014

Financiele informatie :

Prijs € 124 .500
Kosten € 138

Details :

Bewoonbaar oppervlak 50 m²
Opp. terrein 50 m²
Aantal vertrekken 2
Aantal slaapkamers 1
Verdieping 1
Etages 1
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1

ALGEMEEN:

Een in een net appartementencomplex gesitueerd, leuk opgezet, goed onderhouden vierde etage 2-kamer hoekappartement voorzien van c.v., nieuwe keuken, balkon, parterre berging en ruime parkeergelegenheid direct voor het complex.

Ligging in de nabijheid van alle gewenste voorzieningen, het Winkelcentrum Woensel, Fontys en TU/e en in de nabijheid van de noordelijke uitvalswegen.

INDELING EN AFWERKING:

BEGANE GROND:

gemeenschappelijke en overdekte entree voorzien van bellentableau, intercominstallatie en brievenbussen; toegang tot ontvangsthal met liften naar de etage’s, trappenhuis en toegang tot de individuele bergingen; parkeergelegenheid op een terrein direct voor het complex.

VIERDE ETAGE:

lifthal; galerij naar de individuele appartementen; entreehal met laminaatvloer; gang voorzien van laminaatvloer; lichte, gezellige woonkamer 4.70 x 4.60 (deels 3.60) voorzien van laminaatvloer, veel lichtinval vanuit de westzijde en toegang tot een op het westen gesitueerd balkon over de volle breedte van het appartement; in semi open verbinding met nieuw betegelde en nieuw ingerichte keuken 3.00 x 1.70 voorzien van kunststof inrichting in L-vorm met kunststof aanrechtblad, ronde r.v.s. spoelbak, gaskookplaat, wasemkap en diverse kastjes; slaapkamer 3.60 x 3.20 aan de achterzijde van het appartement voorzien van ingebouwde schuifkastenwand en rolluik; betegelde badkamer 3.00 x 1.50 voorzien van recent vernieuwde glazen douchecabine met thermostaatmengkraan, vaste wastafel met kastombouw en spiegelwand, wandcloset en aansluiting wasmachine.

BIJZONDERHEDEN:

- het appartement is grotendeels voorzien van isolerende beglazing;
- prima ligging (fietsafstand) van het Winkelcentrum Woensel, Fontys en TU/e;
- fraai uitzicht over het noordelijke deel van Eindhoven;
- het balkon is op het westen gesitueerd;
- koper dient rekening te houden met het stellen van een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- deze brochure is door ons met de meeste zorg samengesteld aan de hand van aan ons kantoor ter beschikking gestelde gegevens en tekeningen, doch ten aanzien van de inhoud en de juistheid ervan kunnen door ons geen garanties worden verstrekt;
- deze brochure vormt niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Geolocalisatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst