Latiumpad 4 Verkocht

Ref : 527b79f501fab

Adres :

Latiumpad 4
5631 JS

Datum beschikbaar : 07 november 2013

Financiele informatie :

Prijs Neem kontakt met ons op

Details :

Bewoonbaar oppervlak 125 m²
Opp. terrein 140 m²
Aantal vertrekken 5
Aantal slaapkamers 4
Verdieping 3
Etages 3
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1

ALGEMEEN:

Een fraai verbouwd, smaakvol ingericht, licht afgewerkt, ruim opgezet en goed onderhouden woonhuis voorzien van c.v., berging en een op het zuid-oosten gesitueerde achtertuin met achterom.

Deze woning is gelegen in de gewilde en groene wijk “Oude Gracht” en gesitueerd in een rustige verkeersluwe straat tegenover een gemeentelijk plantsoen in de nabijheid van alle gewenste voorzieningen, Fontys Hogeschool, TU/e en noordelijke uitvalswegen.

INDELING EN AFWERKING:

BEGANE GROND:

overdekte entree; hal voorzien van ingebouwde garderobekast en kelderkast met energiemeters; nieuw betegeld toilet voorzien van vrijhangend toilet en fonteintje; woonkamer met een oppervlakte van circa 30 m² voorzien van laminaatvloer; in open verbinding met een nieuw ingerichte keuken 3.55 x 2.30 voorzien van een lichte Poggenpohl keukeninrichting met hardstenen aanrechtblad met r.v.s. spoelbak, r.v.s. 6-pits gaskookplaat, r.v.s. wasemkap, vaatwasser en een aantal onder en boven kastjes, voorts separaat blok met r.v.s. heteluchtoven, koelkast, diepvries en kastjes.

EERSTE ETAGE:

ruime overloop voorzien van schuurwerk wanden; slaapkamer I 4.34 x 3.75 voorzien van laminaatvloer en ingebouwde kast; slaapkamer II 3.75 x 2.86 voorzien van laminaatvloer en dubbele ingebouwde kast; slaapkamer III 3.35 x 2.30 voorzien van laminaatvloer; nieuw betegelde en ingerichte badkamer 2.30 x 2.00 voorzien van fraaie douchecabine in hoekopstelling met draaideur en thermostaatmengkraan, vaste wastafel, vrijhangend toilet, designradiator en ingebouwde lichtarmaturen.

TWEEDE ETAGE:

via vaste trap bereikbaar; overloop voorzien van groot dakvenster, c.v. ruimte met recent (2013) vernieuwde c.v. combiketel, aansluiting wasmachine & wasdroger en bergruimte onder het schuine dakvlak; slaapkamer IV 5.25 x 3.75 voorzien van laminaatvloer dakkapel in het achterdakvlak en bergruimten onder het schuine dakvlak.

TUIN:

aangelegde voortuin; aangelegde achtertuin welke op het zuid-oosten is gesitueerd en grotendeels is voorzien van sierbestrating, voorts borders, buitenkraan achterom en berging met elektra aansluiting.

BIJZONDERHEDEN:

- speelse en leuk ingedeelde woning met praktische ruimteverdeling;

- recentelijk zijn nagenoeg alle buitenkozijnen vervangen door kozijnen met draai-/kiepramen;

- nieuwe c.v. combi ketel (2013);

- rustige ligging tegenover en met uitzicht op een gemeentelijk plantsoen in een verkeersvrije straat in de “Oude Gracht”, een der meest groene wijken van de stad met alle gewenste voorzieningen onder handbereik; zowel het centrum van de stad, het Winkelcentrum Woensel als de TU/e zijn op fietsafstand bereikbaar;

- deze brochure is door ons met de meeste zorg samengesteld aan de hand van aan ons kantoor ter beschikking gestelde gegevens en tekeningen, doch ten aanzien van de inhoud en de juistheid ervan kunnen door ons geen garanties worden ver¬strekt;

- koper dient rekening te houden met het stellen van een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Geolocalisatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst